Június 14.kedd – Befejezetlen dolgaink felszínre kerülhetnek, de még idő mire a dolgok beérnek

Június 14.kedd – Befejezetlen dolgaink felszínre kerülhetnek, de még idő mire a dolgok beérnek

Június 14.kedd – Befejezetlen dolgaink felszínre kerülhetnek, de még idő mire a dolgok beérnek

Nem sokkal 14h előtt lép a Hold a Chitrába, marsikus energiába, de marad a Szűzben egész nap, szemben az Uránusszal, és kendrában a retrográd Plútóval.
Eközben a Nap a Mars hatása alatt lesz a Mrigashirában a Bikában, és este 8h után már az Ikrekben.
A Mars a Szaturnusszal együtt retrográd mozgású, és a Skorpióban halad, a Mars a Jupiter uralmában, a Szaturnusz pedig Merkúri befolyás alatt.

Kedélyünk hullámzó lehet, nehezebben bírjuk a terheléseket, főleg azokat amik kényszerek, vagy legalább is, amit annak élünk meg.
A Hold nakshatra testünk kontrolljára figyelmeztet, így ha elhanyagoltuk táplálkozásunkat, szerveinket, magunkhoz utat kell találnunk, hogy egyre intenzívebben fejlődjünk, gyógyuljunk, s ha ehhez többet kell innunk, vagy az édes ízről le kell mondanunk, áldozatunk semmi ahhoz képest, amit ezért cserébe kaphatunk…
Belső egyensúlyunkra lelhetünk, ami azt is mutatja, mennyit kell ennünk, innunk, beszélnünk, dolgoznunk, pihennünk, s mivel ez belülről jövő információ, csak magunkkal kell jóban lennünk. hogy békénkre leljünk. Befejezetlen dolgaink felszínre kerülhetnek, de még idő mire a dolgok beérnek, s ha nem rajtunk múlik, türelmünk tesztelődik.
Délután a Mars uralma alatt sok minden változhat bennünk, mint például hozzáállásunk, érzéseink, véleményünk, mert erőnk már nem akaratunkból, birtoklásunkból fakad, hanem ami most ezt a minőségünket mutatja, nem más, mint elengedésképességünk.
Leginkább gondolataink s szavaink erejének tudatosítása mi átírhat történeteket, s ha sikerül negatív tudati mintákon túl lépnünk, már el is engedtük neurózisunk, félelmünk, amitől oly sokáig szenvedhetett testünk, lelkünk.
Ha új síkra helyeződött életünk, akkor már nem érezzük szükségét hogy másokkal vitatkozzunk, kűzdjünk, inkább mindig nagyobb kihívást jelenthet tökéletesednünk, s annak lehetősége, hogy feladatainkban egyre nagyobb boldogságot, mélységet megéljünk.
Késő este lép a Nap az Ikrekbe, a Merkúr szerepét felerősítve, így az, ahogyan közlünk, mesélünk magunkról, s adunk át másoknak információkat, tanításokat, most visszahat, kommunikációnkat finomítva, korrigálva, egységesebb gesztusokra, (mint szeretet ölelés simogatás, bátorítás, érintés, kézfogás….) szólítva.
Ezidáig bármivel is azonosítottuk magunkat, a fókusz is, a cél is bármikor változhat.

Ahogy tisztulunk, gyógyulunk, szemünkről, tudatunkról is a lepel lehullhat. S magunkra látni, lényünket érzékelni, hallani, elmondhatatlan nyugalmat, stabilitást nyújthat.

Írta: Csom Mari

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/ (egészséges pont)

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X